PROJEKTIMME

Tervetuloa MOBILE-TECH-alustalle!

 

MOBILE-TECH-sivusto on oppimisalusta, jonka tarkoitus on tarjota ammatillisille kouluttajille, ammatillisten keskusten johtajille, m-oppimisen asiantuntijoille ja kaikille kiinnostuneille verkkotyökalu, jolla he voivat kehittää taitojaan ja kompetenssiaan mobiilioppimisen käytäntöjen toteuttamisessa päivittäisessä opetustoiminnassa.

 

Alusta on kehitetty ERAMUS+-projektin “Teknologian valtaa ammatillisille kouluttajille. Avoin oppimateriaali (OER) ammatillisten kouluttajien m-oppimismenetelmien suunnitteluun ja käyttöön” ja se on rahoitettu Euroopan komission tuella.

 

Mitä mOBILE-TEch-alusta tarjoaa?

Sivusto tarjoaa valikoiman AVOIMIA RESURSSEJA, jotka on suunnattu kouluttajien kompetenssien kehittämiseen m-oppimisstrategioiden käytössä ja soveltamisessa, mm:

  • KOULUTTAJIEN OPAS mobiiliresurssien käytöstä luokkahuoneessa. Opas sisältää kansallisia ja eurooppalaisia hyviä käytäntöjä m-oppimisesta sekä erilaisia suosituksia ja mobiiliresursseja, joita voidaan käyttää ammattikoulutuksessa.
  • KOULUTUSKURSSI– Miten kehittää uusia koulutusresursseja ja opettaa mobiilioppimista sekä tarjota ammatillisille kouluttajille koulutusmateriaalia tarvittavien kompetenssien ja tiedon kehittämiseen mobiilioppimisen toteuttamiseksi ammatillisessa koulutuksessa. Kurssi keskittyy etenkin siihen, miten kehitetään omaa sisältöä ja mihin eri mobiilisovelluksia käytetään.
  • YHTEISTYÖALUSTA, jossa käyttäjät voivat konsultoida ja antaa panoksensa M-OPPIMIS-WIKIIN sekä vaihtaa ajatuksia, kokemuksia ja resursseja FOORUMISSA.
  • RESOURCES +on osio, jossa jaetaan mielenkiintoisia linkkejä lisälukemiseksi m-oppimiseen liittyen.

 

MITEN KÄYTTÄÄ MOBILE-TECH-ALUSTAA?

MOBILE-TECH-ALUSTA on suunniteltu itseoppimisympäristöksi, joka sallii käyttäjien navigoida vapaasti kaikkien osioiden välillä. Taitotasostasi riippuen voit olla kiinnostunut eri aiheista.

 

Valitse polkusi vapaasti ja ala opiskella m-oppimisesta nyt!